Summer Spirit

Eindelijk! De lente lijkt toch eindelijk te zijn begonnen. Tijd dus voor optimaal zon-genot. En dit doen we met gekleurde T-shirts met een printje, vrolijke kleuren en voorzichtig al een shortje of een rokje. Ik laat je graag mijn favoriete zomertrends zien die ik samen met de webshop Bulls and Birds heb samengesteld. Kijk je mee?


T-shirts met print 
T-shirts en tops met print zijn ook dit seizoen een blijvertje. Iedereen met een grote voorliefde voor shirts met een printje kan los gaan. Ook fijn: het T-shirt met print is overal mee te combineren maar staat het stoers in combinatie met een jeans. Wil je netjes maar casual voor de dag komen? Combineer je shirt met print dan met een mooie blazer en een zwarte skinnyjeans.

                                                                                       Jurk Endora

Felle kleuren
Bij de zomer horen natuurlijk ook opvallende en eyecatching kleuren. The brighter the better. Felroze, emerald green, aquablauw en knalgeel mogen dit seizoen niet ontbreken in je garderobe. Combineer je felle items met basickleurtjes om je look niet te bold te maken. Iets te heftig al die felle tinten? Kies voor een accessoire in een felle kleur. Bijvoorbeeld een knalgele clutch of hotpink heels.


                                                                                                            Shorts

Shortjes 
Het shortjes seizoen is weer geopend! Uiteraard kan je je shortje ook gewoon in de winter dragen. Een dikke maillot, stoere bikerboots en je bent klaar om te gaan. Maar met blote benen blijft het shortje toch het allerleukst. Dit jaar zien we de denimshort overal opduiken. In dark denim, maar ook in lichtblauw en zelfs met kant of met studs ter versiering. Ook leuk is om je denim shortje te combineren met een denimblousje. Helemaal hip en staat nog leuk ook! De collectie van Vila bestaat uit fijne denimitems die mooi met elkaar mixen en matchen. Absoluut een aanrader! Ook dit kekke shortje is Vila en is lekker stoer met de etnic pockets.



Follow The Fashion Moodboard
♥vendy♥ said...

love the celine tee with shorts ^^
kiss and happy week end
vendy

NEWS ON MY BLOG:
follow me on:
the simple life of rich people blog

FSHN Forward said...

Erg leuk artikel en leuke items :-)

Unknown said...

I just love first shirt! xx

www.laurettie.blogspot.com

The Marcy Stop said...

Great shirt and look.
xL

www.themarcystop.blogspot.com

San said...

great inspiration !

Eline said...

wat een leuke items!

Unknown said...

I absolutely adore those colourful dresses! They look amazing :)

xo,
Sabina

Come visit Sabina Supernova!
Join my circle lens GIVEAWAY!

.