MEGA closet sale


Hi dear sweethearts, I'm sorry, but this is going to be for my dutch readers only...

Ik bied heel erg veel kleding aan op marktplaats, ook veel wat jullie hier op mijn blog hebben gezien, daarnaast nog nieuwe en nooit eerder geplaatste items. Ik wil dit jaar weer naar Thailand en kan al het geld goed gebruiken. Al mijn kleding is in super goede staat en is van maat 34 tot maat 38. HEEL erg veel vintage (ik verkoop bijna mijn gehele blazer collectie, waaronder enkele prachtstukken!), veel zara en veel h&m, maar ook andere merken!

Mochten jullie iets op mijn blog hebben gezien wat niet op marktplaats staat en toch geïnteresseerd zijn om het te kopen: mail mij! Ik wil dolgraag naar Thailand en ben bereid om over alle biedingen na te denken :-) Voor jullie informatie: Ik ben 1.75m lang en heb ongeveer maat 34/36.


De marktplaats link:
http://www.marktplaats.nl/verkopers/11133238.html

Ik stuur alles op (alleen binnen Nederland) maar je mag het ook altijd afhalen. Ik woon in Koog aan de Zaan, dichtbij station Koog Bloemwijk. Ik ben evt. bereid naar station Zaandam te komen (kan je combineren met een primark shopuitje!). Aangezien ik vlieg als stewardess kan ik helaas dus niet altijd! Mail mij voor vragen! (thefashionmoodboard@live.nl)Follow The Fashion Moodboard
Mandy said...

Ik ga eens even een kijkje nemen!

xoxo
My Blog, Blonde but not least

Rowan. said...

Héle leuke dingen zijn erbij, ik ga nog eens rustig neuzen. :) xx

Nicole said...

Oeh, ik ga eens even kijken wat je allemaal in de aanbieding hebt! Eens kijken of ik je een stapje verder richting Thailand kan helpen ;)

Les is more said...

Lovely die rode blazer!
aaa Thailand, heerlijk! DOEN!
xoxo

Janne said...

Ik ga eens kijken!

FormulaFarah said...

Wat leuk dat je naar Thailand gaat! ik ben daar 2 jaar geleden geweest, echt fantastisch!!

Ik hoop dat je alles verkoopt!

.